meandbooks.blogg.se

för dig som vill njuta

The Hunger Games: Catching Fire.

Publicerad 2013-12-01 10:20:00 i Allmänt,

 
Hej! (Har du inte sätt filmen ska du nog inte fortsätta läsa det här inlägget) Jag såg filmen för ca en vecka sen med min bästis.Både vi två dog typ när vi såg filmen.Den var så bra att man bara ville se mer, minuterna bara rann iväg asså.Filmen var dubbelt så fart fylld än första filmen.
Omdöme: Jag tycket verkligen om filmen och kunde snabbt se den en gång till. Den var så bra. Katniss och Peetas kärlekshistoria blev mer och mer djupare. I första filmen så var ju dom lite kära i varandra, men i denna film tog dom det mer på allvar och det var det som fick mig att sätt mig fast vid filmen.Det var spännande från början till slut.Jag älskar verkligen The Hunger Games och tvåan var dubbelt så bra än första.Ett mästerverk!
Betyg: Jag ger en stark 10 av 10 eftersom att allt var så bra i filmen.Love it! Kommentera vad du tycker om Catching Fire.

Om

Min profilbild

Hej! Jag är en tjej som älskar att läsa böcker (och se på filmer/serier). I min blogg kommer ni få veta lite nytt om några författare, mina böcker som jag har läst och m.m kommer ni få veta. Kommentera om du undrar något om min blogg eller frågor.Svarar gärna <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela